fbpx

UTMA 8 atšaukta titulinė kova. Kodėl? Kas toliau?

Vakar Kauno sporto halėje įvyko jau 8-asis UTMA turnyras, kuriame ant linijos buvo du pirmieji UTMA titulai, tačiau tik vienas jų iškeliavo naujajam UTMA čempionui Vitui Karosui į rankas

NARAUSKAS vs DIRKSTYS

Šiandien norime išsklaidyti abejones dėl vakar vakare turėjusios įvykti kovos tarp Mindaugo Narausko ir Dominyko Dirksčio, kuri buvo atšaukta dėl netikėtų Dominyko sveikatos problemų.

Suprantame ir giliai užjaučiame žiūrovų nusivylimą, ypač tų, kurie nekantriai laukė, kaip ir visa UTMA komanda, šios akiratyje ilgai brandintos kovos. Norime patikinti, kad sprendimas atšaukti kovą nebuvo lengvas ir buvo priimtas tik paskutinę sekundę renginio metu.

Dominykas netikėtai atsidūrė ligoninėje, o jo gydytojai, įvertinę situaciją, jam uždraudė dalyvauti kovoje. Kovotojo sveikata, kaip organizacijai, mums yra aukščiausias prioritetas, ir mes negalėjome priversti Dominyko rizikuoti jo sveikata.

Suprantame, kad kai kuriems žiūrovams Dominyko elgesys ir pasisakymai gali nepatikti, o tam tikri įvykiai gali būti neteisingai interpretuojami dėl Dominyko kuriamo personažo internetinėje erdvėje. Norime pabrėžti, kad mūsų organizacija yra neutrali ir nesiejama su jokio kovotojo asmeniniu elgesiu. Mes esame platforma, suteikianti galimybę kovotojams demonstruoti savo įgūdžius ir talentą ringe.

Mindaugas Narauskas buvo pasiruošęs kovai ir nekantriai laukė jos. Deja, dėl aplinkybių, kurių negalėjome kontroliuoti, kova neįvyko. Nuoširdžiai atsiprašome už sukeltus nepatogumus ir dėkojame už Jūsų supratingumą. Tikimės, kad Dominykas greitai pasveiks ir vėl galės pasirodyti ringe.

Mindaugas po turnyro pasisakė jog: “Su treneriu mes net nepatikėjom ir galvojom eiliniai Diksčio bajeriai eilinis šou…” – nuogastauja Mindaugas. “Jau buvom pasiruošę, buvom “susiteipavę” rankas, pradėję apšilimą ir tęsėm viską toliau…”

Pilnas video įrašą rasite čia: https://www.youtube.com/watch?v=MOCGIqvfuLo

TURNYRAS, TRANSLIACIJA

Džiaugiamės sulaukę tokio turnyro ažiotažo ir lankomumo ir tikime, kad įvairios patirtys stiprina mus kaip organizaciją, o su kiekviena patirtimi galime augti ir tobulėti. Artimiausiu metu susisieksime tiek su Kauno sporto halės lankytojais, tiek su PPV pirkėjais, jiems pirmiems pristatysime 2024 metų rudens planus ir pasiūlysime geriausias įmanomas sąlygas ir toliau žiūrėti UTMA turinį ar stebėti kovas gyvai 💚

ATSILIEPIMAI

Kaip jauna ir besivystanti organizacija, nuolat tobulėjame ir stengiamės užtikrinti sklandų ir įsimintiną kovos menų renginių patirtį. Nors šis neplanuotas įvykis kelia nepatogumų, jis kartu yra ir vertinga pamoka, kuri padės mums tobulėti ir ateityje pasiūlyti dar geresnius renginius. Jau esame numatę keletą žingsnių, siekdami sumažinti tokių incidentų tikimybę ateityje. Stipriname savo komandą, investuojame į prevencines priemones ir tobuliname rizikos valdymo procesus. Taip pat ieškome būdų, kaip efektyviau komunikuoti su žiūrovais, kad išvengtume nesusipratimų ir nusivylimo.

Visgi, mums itin svarbi jūsų nuomonė ir norime pabrėžti, kad vertiname visus konstruktyvius komentarus ir pasiūlymus, nes tai padeda mums tobulėti ir toliau kurti geriausią įmanomą žiūrovų patirtį. Būsime dėkingi už kiekvieną argumentų turintį komentarą.

*Ypatingai vertinsime komentarus, kuriuose pateiksite konkrečius pasiūlymus, kaip galėtume išvengti panašių situacijų ateityje ir užtikrinti sklandų renginių eigą. *

Jūsų atsiliepimai mums yra nepaprastai svarbūs ir padės mums tobulėti.

Dėkojame už Jūsų supratingumą ir palaikymą.

Atsakymų: 7

  1. Sunkiai kažkaip sunkiai su tais tobulėjimais laiko prasme….tai įeiti į halę reikia atstovėti pora valandų lauke, kai durys yra ne vienos, atidaromos vienos (p.s. girdėjau šiame irgi kažkaip pavėluotai atidarė antras duris, eilės jau buvo ūgtelėjusios), nors bent jau ne porai valandų… Bet visi kamščiai persikėlė į kažkokias neadekvačias pertraukas tarp kovų ko nebūdavo prieš tai… nesuprantu kaip negalima susitvarkyti su tokiais elementariais dalykais. Po šio renginio jaučiausi išvargęs kaip nubėgęs maratoną. Einu iki šiol į kiekvieną utma ir kolkas viskas neblogai išskyrus nesamoningą laiko tempimą. Negali toks renginys tiek vėluoti ir būti su tokiomis pertraukomis. Taippat laikas būtų atrasti ringo mergaites, nes jos tikrai pagyvina renginį. Pažiūrėsime kaip sekančiame renginyje bus atsižvelgta į konstruktyvius komentarus🙂

  2. Renginys tikrai buvo geras, ir matosi tobulėjimas su kiekvienu renginiu, pats asmeniškai buvau haleje ir, mano nuomone tai buvo per ilgos pertraukos. Jų per daug ir per ilgos. Dar renginys 30-40min vėliau prasidėjo ir gavosi labai labai per ilgas.
    Siūličiau daryti tik viena pertrauka 10-15min praeina 5 kovos prertrauką ir toliau 5 kovos likusios.

  3. Pasiūlymai ateičiai:
    1. Neįvykus kovai, organizacija turi užsiimti stipriau komunikacija. Privaloma tiksliai įvardinti kas nutiko kovotojui ir dėl ko yra atšaukiama kova (tam, jog nepalikti vietos spekuliacijom ir kalbom, kurios gali sugadinti organizacijos reputaciją). Šiuo atveju, dėl paskutinės kovos (Dirkstys v. Narauskas), rimtai organizacija turėtų atsižvelgti ir stebėti kovotojų sveikatą po sverimų ir pasitelkiant medikų komandą nustatyti ar kovotojas gali atsistatyti iki kovos ar kova atšaukiama (nelaukiant kovos dienos).
    2. Kiekvienas kovotojas prieš įeinant į areną (jau kovoti) turi būti patikrintas ar turi visas reikiamas apsaugas, pirštines ir pan. (Kalbama apie Rimkų). Labai prastas įvaizdis, kai kova turi prasidėti, tačiau kovotojas laksto Kauno sporto halėje susirinkti apsaugas, kurias paliko persirengimo kambaryje. Tas užtempiamas laikas nei žiūrovams malonus, nei priešininkui prieš kurį kovojama naudingas.
    3. Pertraukos daromos tarp kovų buvo labai ilgos ir nereikalingos. Laukimas vargina ir pačius kovotojus, ir žiūrovus. Konferencijų medžiagos rodymas turėtų vykti iki kovos dienos, o ne kovos dieną (arba rodymas kovos dieną, tačiau medžiaga turi būti apkarpyta ir sutrumpinta iki svarbiausių įvykių). Geriausias sprendimas – spaudos konferenciją daryti savaitei likus iki kovos ir ją naudoti marketingui.
    4. Manau, jog organizacija jau turi savo vardą bei gali sau leisti pasikviesti žinomų kovotojų ir iš kitų organizacijų. Teigiamą įspūdį paliko užsienio kovotojai, kurie buvo tikrai verti dėmesio. Nereiktų nutraukti paieškų ir ieškoti naujų veidų – privaloma. Tie patys kovotojai kiekviename renginyje, gali būti stabdis organizacijos tobulėjimui.
    Lauksime kitų renginių, didžiausios sekmės UTMA’i!

  4. Organizacija tikrai nekalta kad kovotojas nesugebėjo po svorio cut’inimo atsigauti. Visa kaltė ant kovotojo komandos turėtų kristi, bet gal tada galima įvesti kažkokią taisyklę kad likus savaitei iki kovos būti tam tikrame svorio rėžyje (čia kaip jūs jau nuspręstumėte kokiame, kaip ufc dabar daro kad išvengti bandymų cut’inti didelius kiekius svorio)

  5. Sveiki, noriu pareikšti kritiką, dėl transliacijos kokybės. Atsijunginėjimai kas 5 minutes, nes neva neteisingas kodas tikrai pykdo žiūrovą, nusipirkusį transliaciją už 16€. Paskambinus numeriu, nurodytu svetainėje, atsiliepia žmogus kalbantis tik rusiškai, kas šiuo laikotarpiu yra absoliutus no go. Kas čia per…?

  6. Visi turnyrai buvo geri,bet šis pagal turnyro laiką priminė “kok”, žiurėjau tiesioginę transliacija ir tai buvo jau atsibodę,nekalbu kaip žmonėms salėje.Mano manymu šis turnyras buvo per daug ištemptas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę:

Transliacija

Stanionis. Laukta kova

Gegužės 16 d.

Renginys

5,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Rugsėjis, Lapkritis

22,99 €‎