fbpx

Žiūrėti renginio transliaciją:

M.Narauskas ir D.Dirkstys stoja į revanšinę kovą: laukia žemesnė svorio kategorija, UTMA titulas ir penki raundai

 Sekmadienį UTMA organizacija paskelbė, kad balandžio 19-ą dieną Kaune vyksiančio „UTMA 8“ turnyro pagrindinėje dvikovoje į revanšinę kovą stos Mindaugas Narauskas ir Dominykas Dirkstys.

M.Narauskas stoti į kikbokso revanšinę kovą su D.Dirksčiu sutiko tik su viena sąlyga: kova privalo vykti žemesnėje svorio kategorijoje nei pirmoji, todėl dabar kovotojai svers iki 80 kilogramų.

Negana to, šioje kovoje figūruos ir UTMA titulas bei ji vyks penkis raundus.

Pirmą kartą M.Narauskas ir D.Dirkstys susitiko 2023 m. lapkritį, o tada M.Narauskas sugebėjo D.Dirkstį pasiųsti į nokdauną trečiajame raunde ir galiausiai laimėjo teisėjų sprendimu. Tą kartą kovotojai buvo sutikę dėl kovos svorio kategorijoje iki 84 kg. Svėrimų metu M.Narauskas svėrė 77,7 kg, tuo tarpu D.Dirkstys – 84,2 kg.

26-erių metų M.Narauskas prieš tai kovojo „UTMA 7“ turnyre, o tada „muay thai“ kovoje svorio kategorijoje iki 75 kg teisėjų sprendimu pralaimėjo Martynui Jasiūnui.

„UTMA 8“ turnyre taip pat žiūrovai svorio kategorijoje iki 75 kg išvys Mato Pultaražinsko ir Dovydo „Rimkenzo“ Rimkaus kovą bei titulinę „Muay thai“ penkių raundų kovą tarp Arnesto Naujoko ir Vito Karoso.

Į ringą sugrįš ir Deividas Danyla, kuris svorio kategorijos iki 65 kg kikbokso kovoje susikaus su ispanu Khyzeriu Hayatu, o Martynas Jasiūnas taip pat „muay thai“ kovoje svorio kategorijoje iki 75 kg susitiks su marokiečiu, ONE FC organizacijos kovotoju Mohamedu Hanoun.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę

Vienas turnyras

UTMA

#Kaunas balandžio 19 d.

Turnyras

6,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Balandžio 19, Rugsėjis, Lapkritis

28,99 €‎