fbpx

Žiūrėti renginio transliaciją:

„UTMA 7“ turnyre – naikinti pasirengęs Dirkstys, muaitai karas ir kalbos apie suktukus

Martynas Jasiūnas / E. Blaževič / LRT nuotr.

„Žudyk arba būk nužudytas – manau, kad abu į ringą eisime su tokiu nusiteikimu“, – atvirai kalbėjo „UTMA 7“ pagrindinės vakaro kovos dalyvis Martynas Jasiūnas turnyro išvakarėse vykusioje spaudos konferencijoje, rašoma organizatorių pranešime žiniasklaidai.

Vasario 23 dieną Kauno sporto halėje „Jasiūnas Team“ kovotojas surems pirštines svorio kategorijos iki 77 kilogramų kovoje pagal muaitai taisykles su klubo „Titanas“ žvaigžde Mindaugu Narausku.

„Tai bus tikras muaitai karas, – net neabejojo M. Narauskas. – Esame lygiaverčiai priešininkai, pribrendo mūsų kovos diena. Martynas yra labai techniškas kovotojas, bet aš esu fiziškai galingesnis. Tikiuosi, kad žiūrovams padovanosime puikų reginį“.

Tokią pat dovaną UTMA gerbėjams įteikti žada ir Dominykas Dirkstys („Muay Thai Imperija“), šįkart susikausiantis pagal muaitai taisykles su ispanu Eddy Ruizu, kuris savo karjeros sąskaitoje turi net 78 pergales iš 103 galimų.

„Pažiūrėkite į mane! Jaučiuosi gerai. Pažiūrėkite į mano akis! Jaučiuosi geriau negu bet kada… Kiekvieną dieną stiprėju ir tobulėju. Esu pasirengęs eiti ir naikinti“, – spaudos konferencijoje kalbėjo D. Dirkstys.

Dominykas Dirkstys ir Mindaugas Narauskas

Dominykas Dirkstys ir Mindaugas Narauskas / E. Blaževič / LRT nuotr.

E. Ruizas į lietuvio, kuris bandė išprovokuoti ir ispaniškai, pasirodymą reagavo su šypsena: „Viską pamatysime ringe“.

Dar vienas intriguojantis pažadas – iš Mato Stebuliausko, pagal MMA taisykles besikausiančio su latviu Arturu Leisaniu, lūpų.

„Arturas nėra prastas kovotojas… Bet išanalizavau jį, žinau jo stipriąsias ir silpnąsias puses. Vizualizavau kovą ne vieną kartą. Esu pranašesnis. Manau, užteks 1-2 raundų. Nemirksėkite“, – sakė „Fighter House“ kovotojas.

Spaudos konferencijoje ramybe spinduliavo Tailande besitreniravęs Vitas Karosas („Fighter House“) – laukia kova su jaunuoju muaitai talentu Vakariu Didika („Jasiūnas Team“).

„Mano stiprybė? Anksčiau girdavausi ištverme, tačiau paskutinėje kovoje būtent ji man pakišo koją, – sakė V. Karosas. – Kovai rengiausi Tailande su vienais geriausių kovotojų pasaulyje. Viskas bus gerai. Muaitai ringe esu naujokas. Priminsiu, kad atėjau į kikboksą iš bokso… O muaitai yra dar visiškai kitoks žaidimas“.

Karštą atmosferą Kauno sporto halėje pažadėjo Artūras Brižinskas („K-1 Akademija“), kuris ringe susitiks su Natu Stupaku („Otso Gym“).

„Prieš tai patirtas pralaimėjimas V. Didikai – žingsnis atgal tam, kad įsibėgėčiau, – pabrėžė A. Brižinskas. – Laukia labai karšta kova ir suktukas į galvą. Pasirengimo laikotarpiu viską aukojau dėl sporto ir treniruočių. Nepraleidau nė vienos treniruotės, dirbau labai sunkiai“.

N. Stupakas reagavo ramiai: „Jis turi savo nuomonę, aš laikausi savo. Esame kovoję prieš dvejus metus…“

„Ar gali papasakot, kaip pasibaigė kova?“ – šypsojosi A. Brižinskas.

Tačiau išprovokuoti N. Stupako nepavyko: „Viskas paprasta: pralaimėjau, tai pralaimėjau. Tai buvo mano trečia kova karjeroje. Nuo tos dienos stebiu kiekvieną tavo žingsnį. Nieko naujo nematau“.

A. Brižinskas pažadėjo, kad visų kovai numatytų raundų tikrai neprireiks: „Bus karšta ir, garantuoju, bus kraujo – arba aš krisiu, arba jis“.

„UTMA 7“ ringe žiūrovai taip pat išvys Dovydo Levickio ir Mohammedo Naoussi bei Roberto Gunios ir Ryčio Vaitkevičiaus kovas. Deja, šįkart organizatoriai buvo priversti atšaukti Dovydo Rimkaus-„Rimkenzo“ bei Simono Belinio kovas dėl kovotojų patirtų traumų.

„Rimkenzo“ dvikova su Matu Pultaražinsku ir S. Belinio kova su Mantvydu Peredniu yra perkeltos į balandžio 19 dieną vyksiantį „UTMA 8“ turnyrą.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę

Vienas turnyras

UTMA

#Kaunas balandžio 19 d.

Turnyras

6,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Balandžio 19, Rugsėjis, Lapkritis

28,99 €‎