fbpx

Žiūrėti renginio transliaciją:

Išpirkti visi Lapkričio 10 d. UTMA turnyro bilietai!

„UTMA.Kaunas“ turnyro dalyviai rengiasi ypatingai atmosferai: išparduoti visi renginio bilietai!

„Pasirengimas buvo ypatingas ir labai sėkmingas. Tikrai to neslėpsiu, nes jaučiuosi esantis geriausios sportinės formos“, – sakė jau šį penktadienį į „UTMA.Kaunas“ ringą žengsiantis Dovydas Rimkus – „Rimkenzo“.

Lapkričio 10 dieną Kauno sporto halėje vyksiančiame turnyre D. Rimkus („Otso Gym“) iki surems pirštines su Arnoldu Misiūnu („Misiūnas Team“). Kauniečiui – tai principinė kova, pirmasis susirėmimas baigėsi A. Misiūno pergale teisėjų sprendimu.

„Ir aš manau, kad tai yra klaida. Tikėjau, kad po kovos į viršų galėjo būti pakelta ir mano ranka. Tai – praeitis. Šįkart įrodysiu savo pranašumą. Pasistengsiu, kad nereikėtų laukti teisėjų verdinkto“, – užtikrintai prieš kovą kalbėjo „Rimkenzo“.

„UTMA.Kaunas“ žiūrovai išvys net 8 intriguojančias kovas: Vitas Karosas („Fighterhouse“) susikaus su Arnu Kalasiūnu („Titanas“), Muay Thai taurės finale energijos negailės Arnestas Naujokas („Muay Thai Imperija“) ir Edvinas Averlingis („Vikingas“), po ilgos pertraukos į ringą sugrįžtantis Matas Stebuliauskas („Fighterhouse“) pagal MMA taisykles kovos su ukrainiečiu Kiriilu Medvedovskiu („MMA Kiev“), Martynas Jasiūnas („Jasiūnas Team“) susikaus su Aaronu Benayasu („Muay Sapien“). Turnyro pertraukoje numatytas „Proflame“ muzikinis pasirodymas.

Žinoma, vakaro kulminacija taps ilgai laukta Mindaugo Narausko („Titanas“) ir Dominyko Dirksčio („Muay Thai Imperija“) kova.

Turnyro organizatoriai skelbia, kad visi bilietai į renginį jau išparduoti, tad vienintelė galimybė viską pamatyti – tiesioginė transliacija.

„Žinoma, kad toks gausus kovos menų mylėtojų susidomėjimas džiugina, – neslepė „Rimkenzo“ – Visada yra smagu sulaukti palaikymo. Tiesiog neapsakomas jausmas yra atiduoti savo energiją ringe už tas emocijas, kurias skleidžia gerbėjai. Jau nekantrauju ir laukiu turnyro“.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę

Vienas turnyras

UTMA

#Kaunas balandžio 19 d.

Turnyras

6,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Balandžio 19, Rugsėjis, Lapkritis

28,99 €‎