fbpx

Žiūrėti renginio transliaciją:

UTMA drebina kovos menų rinką – į ringą sugrįžta Matas Stebuliauskas, laukia ir D. Dirksčio ir M. Narausko nukelta dvikova

„Praėjo beveik septyneri metai, po paskutinės mano kovos profesionaliame ringe, per visus tuos metus sugrįžti neleido sveikatos problemos, tačiau tai – praeitis, jaučiuosi pasiruošęs ir UTMA organizacijos pasiūlymas atitiko visus mano lūkesčius ir lapkričio 10d. Kauno sporto halėje bus tikrai labai karštas vakaras.’’ – po itin ilgos pertraukos kalbėjo kovotojas M. Stebuliauskas. 

Turnyras įvyks lapkričio 10d. Kauno sporto halėje, o jo metu vyks ir daugiau itin intriguojančių kovų. 

UTMA turnyre lauks ’’Muay Thai’’ taurės finalas, kuriame dėl titulo susikaus palangiškis Arnestas Naujokas, kuris pusfinalyje nesunkiai įveikė M. Pultaražinską, o kitoje barikadų pusėje to paties titulo sieks Edvinas Averlingis, kuris savo pranašumą pusfinalyje įrodė prieš patyrusį kovotoją Arvydą Gervę. 

Tą patį vakarą įvyks ir Lietuvoje itin laukiama Dominyko Dirksčio ir Mindaugo Narausko dvikova, kuri jau du kartus buvo nukelta. 

Primename, kad Dominykas Dirkstys likus 2 savaitėms iki kovos, vasaros pabaigoje informavo apie patirtą traumą ir kova buvo atidėta. Šiuo metu Dominykas yra visiškai išsigydęs traumą ir yra pradėjęs pasiruošimą principinei gyvenimo kovai. 

Tą patį vakarą – V. Karoso dvikova prieš A. Kalasiūną, kuri vyks ’’Muay Thai’’ taisyklėmis 67kg svorio kategorijoje. 

UTMA turnyro metu laukia vienintelė MMA kova, kurioje kaunietis Matas Stebuliauskas į ringą sugrįžta po 7-erių metų pertraukos, o jam iššūkį mes lietuviams puikiai pažįstamas kovotojas – Arturs Leisans. 

„Sunku suprasti kas vyksta, vakar, kai buvo paskelbta apie mano kovą, draugams, pažįstamiems ir visiems mane žinantiems tai sukėlė daug emocijų, telefonas netyla, bet tai tik dar labiau motyvuoja – bus labai daug akių, kurių savo sugrįžimu nuvilti neturėsiu jokios teisės. ’’ – apie dėmesį po kovos kalbėjo M. Stebuliauskas. 

Primename, kad M. Stebuliauskas yra ir ’’Fighter House’’ kovos menų mekos treneris ir bendrasavinikas. Jo kampe pamatysime legendinį Lietuvos trenerį D. Uktverį, kuris Lietuvos kovos menų pasaulyje yra vadinamas vieninteliu kovotojų keliu į ’’UFC’’ organizaciją. 

UTMA organizacija praneša, kad netrukus paskelbs ir dar vieną kovą, kuri bus susijusi su organizacijos veidu – Dovydu ’’RIMKENZO’’ Rimkumi. 

’’Ateinantis turnyras neabejotinai įeis į kovos menų Lietuvoje istoriją, esame tam pasiruošę ir su nekantrumu to laukiame.’’ – kalbėjo UTMA komunikacijos vadovė G. Senkutė.

Bilietus į turnyrą  ir tiesioginę transliaciją galite rasti oficialioje UTMA svetainėje – https://uniquetma.com/.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę

Vienas turnyras

UTMA

#Kaunas balandžio 19 d.

Turnyras

6,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Balandžio 19, Rugsėjis, Lapkritis

28,99 €‎