fbpx

Žiūrėti renginio transliaciją:

„UTMA.Kaunas“: D. Rimkaus sugrįžimas į pergalių kelią bei favoritų nuopuoliai

Penktadienį vakare šventėme 1 – erių metų gimtadienį, kurį vainikavo jau 5-asis UTMA turnyras. 5 turnyrai per metus, aukščiausias produkcijos lygis tiesiogiai žiūrintiems, kas kartą keliami renginių vykdymo ir vystymo standartai, socialinės medijos auginimas yra kertiniai mūsų arkliukai, ties kuriais ketiname daug ir sunkiai dirbti!

Kauno sporto halėje, kuri jau mums spėjo tapti namais, penktadienį lankėsi beveik 2,000 žmonių.

Norime pasidžiaugti, kad taip greitai tapome partneriais su “Lietuvos Muay Thai federacija” ir suteikėme šansą jaunimui pasirodyti prieš didelę auditoriją.

Taip pat norime pasveikinti Vakarį Didiką, kuris aiškiai išvedė iš pusiausvyros pasitikėjimo nestokojantį Artūrą Brižinską, bet per EXTRA roundą iškovojo pelnytą pergalę. Kaip manote, ar teisingas buvo teisėjų sprendimas?

Muay Thai taurės 1 – ajame pusfinalyje susitiko Matas Pultaražinskas ir Arnestas Naujokas, pastarasis parodė itin gražią kovą ir Pultaražinskui išrašė 3 pralaimėjimą iš eilės. Sveikinimai Arnestui ir sekmės finale!

2-ajame pusfinalyje susitiko patyręs kovotojas Arvydas Gervė prieš jaunąjį Edviną Averlingį, kurį taip pat sveikiname su sėkmingu startu ir linkime gero pasiruošimo finalui.

Norime pasidžiaugti už mūsų veidą Dovydą Rimkų, kuris savo pergale visai sporto visuomenei parodė, kad psichologija ir sportas – du neatsiejami dalykai. Dovydo galva švari – senasis Rimkenzo sugrįžta! 😎

Dėkojame už puikią tinklalaidę, kurią vedė mūsų draugas Paulius Mikolaitis (Paul de Miko), o į jo klausimus atsakinėjo Eimantas Stanionis.

Be galo norime pasidžiaugti bendradarbiavimu su pasaulio bokso čempionu ir padėkoti už pasitikėjimą, kadangi tai yra vienas iš labai vertingų organizacijos augimo komponentų. Drąsiai galime teigti, jog esant teorinei galimybei Eimantui Stanioniui surengti profesionalią bokso kovą Lietuvoje, mes būsime pirma ir paskutinė opcija Eimanto sąraše.

Pirmieji metai pavyko puikiai – antraisiais laukia dar daugiau veiksmo!

Susitikime lapkričio 10 d. Kauno sporto halėje! 🫡

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę

Vienas turnyras

UTMA

#Kaunas balandžio 19 d.

Turnyras

6,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Balandžio 19, Rugsėjis, Lapkritis

28,99 €‎