fbpx

Žiūrėti renginio transliaciją:

UTMA turnyro metu – gausybė kovų ’’Muay Thai’’ taisyklėmis ir pasaulio bokso čempionas Eimantas Stanionis. 

’’UTMA KAUNAS’’ turnyras dėl pagrindinių kovotojų traumų gerokai apsunkino misiją organizatoriams, tačiau atvykusių nuvilti nežadame. Esame paruošę net 8 kovas, iš kurių 7 vyks ’’Muay Thai’’ taisyklėmis,o taip pat turnyro metu vyks Eimanto Stanionio gyvas pokalbis su vienu populiariausių tinklaraštininkų Lietuvoje – Paul de Miko. 

Organizacinių iššūkių tikrai buvo, kadangi viena iš pagrindinių ir labiausiai laukiamų kovų buvo Mindaugo Narausko ir Dominyko Dirksčio, kuri yra perkeliama į lapkričio 10d., dėl Dominyko Dirksčio gautos alkūnės traumos. 

Taip pat buvo atšaukta ir 67kg taurė, dėl Deivido Danylos gautos traumos, tad turnyras bus be dviejų pagrindinių veidų.

Turnyre pirmą kartą bus pristatoma ’’UTMA’’ bendradarbystė su ’’Lietuvos Muay Thai federacija’’. ’Palangoje susirinkome gerą patirtį su Muay Thai kovomis, šį kartą norime parodyti jų daug, kad mūsų fanai dar artimiau galėtų pasimėgauti tikrų Muay Thai kovų grožiu.’’ – sakė ’’UTMA’’ komunikacijos vadovė G. Senkutė. 

Podcastas – dar viena pristatoma ’’UTMA’’ naujiena, kuri yra pasirinkta norint keisti ir plėsti tokių renginių formatą, įtraukti daugiau publikos ją tuo pačiu ir lavinant. Eimantas Stanionis pasirinktas ne veltui – dar liepos mėnesį jis pateko į situaciją, kai jo kova buvo atšaukta likus 2 dienoms iki kovos, o jo žinutės soc. medijoje atskleidė, kad ne viskas yra taip, kaip buvo parašyta spaudoje, Stanionis turi papasakoti daugiau. 

’’Pristatome naują kryptį, kuria siekiame į kovos menų rinką atvesti dar daugiau kovos menų fanų – gyva tinklalaidė renginio metu. Mūsų pasirinktas vėdėjas Paul De Miko – puikiai žinomas mūsų fanams, kadangi jis komentavo pirmąjį mūsų turnyrą lygiai prieš metus, o dabar jam teks dar įdomesnė užduotis – kalbinti ir sužinoti viską, kas aktualu žiūrovams, 1-2-1, kartu su pasaulio bokso čempionu – Eimantu Stanioniu.’’ – apie naująją kryptį kalbėjo ’’UTMA’’ rinkodaros vadovas M. Michalauskas. 

INFORMACIJA BILIETŲ IR TIESIOGINIŲ TRANSLIACIJŲ PIRKĖJAMS:

  • Visi pirkę bilietus į 2023-09-15 renginį, gavo laiškus iš bilietų platintojo, kuriuo mes pasiūlėme net -50% nuolaidą bilietams į UTMA turnyrą, vyksiantį lapkričio 10d.; 
  • Visi pirkę PPV į 2023-09-15 turnyrą, gavo laiškus su -50% nuolaida perkant UTMA PPV lapkričio mėn. turnyre; 
  • Abi nuolaidos galioja ir jomis pasinaudoti galite iki 2023-09-15 23:59. 
  • Visiems dar neturintiems tiesioginės transliacijos siūlome puikią galimybę tą padaryti dabar – PPV kaina tik 6,99 EUR, o tiesioginės transliacijos metu pamatysite ne tik 9 kovas, bet ir Eimanto Stanionio podcast’ą. 
  • Visiems dar neturintiems bilietų į Kauno sporto halę, dovanojame net -40% nuolaidą, su kodu ’’RUGSEJIS’’
  • Nuolaidos kodas bilietams ir PPV kaina galioja iki 2023-09-10 23:59.
  • Bilietai pirkti į 2023-09-15 renginį nėra keičiami/grąžinami. 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę

Vienas turnyras

UTMA

#Kaunas balandžio 19 d.

Turnyras

6,99 €‎

Visi 2k24 UTMA turnyrai

UTMA

Balandžio 19, Rugsėjis, Lapkritis

28,99 €‎