fbpx

„UTMA.Palanga“: D.Dirkstys užtikrintai įveikė A.Misiūną, V.Karosas atsirevanšavo M.Pultaražinskui

Šeštadienį Palangoje įvyko UTMA organizacijos kovų turnyras, kurio pagrindinėje dvikovoje pagal K1 taisykles Dominykas Dirkstys užtikrintai teisėjų sprendimu nugalėjo Arnoldą Misiūną.

D.Dirkstys nuo pat pirmų sekundžių vedė kovą bei niekam nekėlė abejonių, kad šį vakarą yra geresnis kovotojas. Jis spaudė A.Misiūną, ieškojo nokauto ir nors to padaryti nepavyko, tačiau užtikrintai rinkosi taškus ir laimėjo visuose raunduose.

„Noriu pasakyti du dalykus: pirma – susitarėme su Arnoldu, kad laimėtojas gaus visus pinigus, bet jis įdėjo daug darbo į pasiruošimą, todėl pinigai lieka jam. Antra – galite mėgti, galite nemėgti, bet aš esu Lietuvos kovinio sporto ateitis. Man dar tik 21-eri“, – po pergalės sakė D.Dirkstys.

Tiek A.Misiūnas, tiek ir D.Dirkstys kovojo šių metų balandį vykusiame UTMA turnyre. Tą kartą D.Dirkstys kovojo pagal bokso taisykles ir trečiame raunde nokautavo latvį Arturs Leisans. Tuo tarpu A.Misiūnas susitiko svorio kategorijos iki 77 kg turnyro pusfinalyje bei teisėjų sprendimu nugalėjo Dovydą Rimkų.

Kitoje kovoje Vitas Karosas pasiekė revanšą prieš Matą Pultaražinską.

Nuo pat pirmų sekundžių kova buvo aktyvi ir teisėjai nusprendė, kad pirmame raunde tikslesnis buvo V.Karosas. Antrajame raunde M.Pultaražinskas jau buvo kiek geresnis ir dažniau tiksliai smūgiavo, tačiau vis tiek V.Karosas padarė daugiau žalos varžovui ir teisėjai matė V.Karoso pranašumą. Trečiajame raunde M.Pultaražinskui nepavyko pakreipti kovos eigos savo naudai ir V.Karosas pasiekė revanšą.

Po kovos V.Karosas pakvietė M.Pultaražinską trečią kartą susikauti lapkričio mėnesį, tačiau šį kartą – MuayThai taisyklėmis. Nei kiek nedvejojęs M.Pultaražinskas su tuo sutiko.

Pirmoji kova tarp M.Pultaražinsko ir V.Karoso įvyko 2021-ųjų pabaigoje, o tada teisėjų sprendimu pergalę šventė M.Pultaražinskas.

UTMA paskelbė, kad kitas turnyras vyks rugsėjo 15-ą dieną Kauno sporto Halėje.

UTMA turnyro kovos:

1 kova: Kamila Naujokaitė – Karolina Martusevičiūtė (iki 59 kg) – K.Naujokaitės pergalė teisėjų sprendimu

2 kova: Matas Karosas – Jonas Montvidas (iki 77 kg) – J.Montvido pergalė po papildomo raundo teisėjų sprendimu

3 kova: Artūras Brižinskas – Adrijus Auškalnis (iki 63,5 kg) – A.Brižinsko pergalė nokautu pirmame raunde

4 kova: Arnas Kalasiūnas – Arnestas Naujokas (iki 69 kg) – A.Kalasiūno pergalė teisėjų sprendimu

5 kova: Vitas Karosas – Matas Pultaražinskas (iki 67 kg) – V.Karoso pergalė teisėjų sprendimu

6 kova: Arnoldas Misiūnas – Dominykas Dirkstys (iki 84 kg) – D.Dirksčio pergalė teisėjų sprendimu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę:

Transliacija

UTMA #9

Rugsėjo 28 d.

12,99 €‎

UTMA #9 ir #10 turnyrai

UTMA

Rugsėjis, Lapkritis

24,99 €‎