fbpx

UTMA #TITLE NIGHT

Ar norite būti liudytojais įspūdingiausios kikbokso šventės Lietuvoje? Tada jūsų vieta yra “UTMA. TITLE NIGHT”, kuris įvyks lapkričio 10 dieną Kauno sporto halėje. Tai ne tik pirmasis “UTMA” titulinis renginys istorijoje, bet ir tikras čempioniškas šventimas!

Šiame renginyje susitiks du iškiliausi Lietuvos kikboksininkai: Mindaugas Narauskas ir Arnoldas Misiūnas. Jie surems pirštines ir kovos dėl pirmojo “UTMA” čempiono diržo. Tai bus įtempta, pulsuojanti jėga kova, kurią galėsite stebėti net 5 raundus.

“UTMA. TITLE NIGHT” neapsiribos tik tituline kova. Šioje šventėje taip pat turėsite galimybę pamatyti garsiausius Lietuvos kovotojus, kurie pasirodys po vienu stogu. Šis renginys tampa tradicija “UTMA” namuose, Kauno sporto halėje, kur sulaukiame kovos menų entuziastų iš visos šalies.

Tikimės, kad “UTMA. TITLE NIGHT” taps kikbokso švente, kurios nepraleis joks tikras sporto fanas. Tai puiki proga patirti stiprų adrenaliną, palaikyti savo mėgstamus kovotojus ir leisti sau išgyventi nepakartojamą sporto atmosferą.

Jei jūs esate kikbokso fanas arba tiesiog ieškote neįprasto ir įkvepiančio vakaro, “UTMA. TITLE NIGHT” yra renginys, kurį verta aplankyti. Tai bus didžiulis sporto spektaklis, kuris tikrai paliks įspūdį ir neišdildomas akimirkas.

Sutikite lapkričio 10 dieną su kikboksui skirtu spektakliu ir pradėkite savo savaitgalį su įkvepiančiu sporto renginiu “UTMA. TITLE NIGHT” Kauno sporto halėje!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę:

Transliacija

UTMA #9

Rugsėjo 28 d.

12,99 €‎

UTMA #9 ir #10 turnyrai

UTMA

Rugsėjis, Lapkritis

24,99 €‎