fbpx

UTMA #KAUNAS

“Pasitinkame pirmąjį gimtadienį: Kovos menų šventė Kaune su garsiausiais Lietuvos kovotojais!”

Ar jus domina įtemptos kovos, kuriose garsūs Lietuvos kovotojai demonstruos savo įgūdžius? Jei taip, tai turėtumėte neabejotinai atvykti į tradicinę “UTMA” lokaciją Kaune, kur rugsėjo 15 dieną (po vasaros sezono pabaigos) surengsime mūsų pirmąjį gimtadienį – didžiulę kovos menų šventę!

Ši šventė bus ne tik ypatinga dėl gimtadienio, bet ir dėl to, kad ją organizuojame jau eilinį kartą Kauno tapusios Lietuvos kovos menų sostine. Tai puiki proga pamatyti ir palaikyti šalies kovos menų elitą bei augančius Lietuvos žvaigždes.

Mūsų svečiai bus patys garsiausi Lietuvos kovotojai, kurie žavi savo įgūdžiais ir talentu. Šiame renginyje pasirodys tokie šlovę pelnę kovotojai kaip Dominykas Dirkstys, Dovydas “RIMKENZO” Rimkus, Vitas Karosas ir daugybė kitų. Jie tikrai suteiks jums neįkainojamą pramogą ir adrenalino dozę!

Be įspūdingų kovų, šventėje taip pat bus organizuojamos įvairios pramogos ir veiklos, skirtos visai šeimai. Tai reiškia, kad galite atvykti su šeima ir draugais ir mėgautis įdomiu ir įkvepiančiu vakaru. Mūsų tikslas – sujungti kovų menų entuziastus, skatinti sveiką gyvenseną ir parodyti, kad sportas ir menas gali būti vieningi.

Šią įspūdingą šventę organizuojame siekdami įkvepiančio ir motyvuojančio pramoginio renginio. Šioje šventėje turėsite puikią galimybę pažinti garsiuosius Lietuvos kovotojus, pamatyti jų pasirodymus ir galbūt net gauti autografą arba pasidaryti nuotrauką su jais. Tai bus ne tik smagi, bet ir neįkainojama patirtis, kurią verta patirti.

Tai nepraleiskite! Pažymėkite savo kalendoriuose rugsėjo 15 dieną ir atvykite į “UTMA”

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę:

Transliacija

UTMA #9

Rugsėjo 28 d.

12,99 €‎

UTMA #9 ir #10 turnyrai

UTMA

Rugsėjis, Lapkritis

24,99 €‎