fbpx

OFICIALU: ĮSIGALIOJO UTMA IR S. MASLOBOJEV 4 KOVŲ KONTRAKTAS. DEBIUTAS -RUGSĖJO 28 D., ŽALGIRIO ARENOJE

Rugpjūčio 30 dieną, UTMA patvirtino, jog įsigaliojo 4 kovų kontraktas šioje organizacijoje su Sergej Maslobojev. Pirmasis pasaulio čempiono debiutas UTMA organizacijoje – jau rugsėjo 28 dieną Žalgirio Arenoje, Kaune. Sergej susikaus su kovotoju iš Ispanijos – Mohammedu Hamdi Hajji.

Debiutinė S. Maslobojevo kova UTMA organizacijoje įvyks pagal kikbokso taisykles, iki 95 kg svorio kategorijoje. Abu kovotojai yra stipriausios pasaulyje WAKO organizacijos pasaulio kikbokso čempionai, o šiuos titulus abu iškovojo 2019 metais Bosnijoje ir Hercegovinoje vykusiame turnyre.

UTMA organizacija praneša, kad S. Maslobojevo debiutas UTMA organizacijoje yra bus paskutinė turnyro Žalgirio arenoje kova ir jos statusas bus MAIN EVENT (pagrindinė kova). Turnyre viso įvyks 13 kovų.

Vasaros viduryje UTMA paskelbė apie Spartos klubo kovotojų prisijungimą prie UTMA organizacijos. Įspūdingų kovų sąraše jau paskelbti kitų Sparta klubo kovotojų – Henriko Vikšraičio, Raimondo Avlasevičiaus, Edvino Šalkovskij – debiutai.

UTMA organizacija informuoja, jog artėjantys du turnyrai įvyks Kauno Žalgirio arenoje. UTMA 9 – rugsėjo 28 dieną, UTMA 10 – lapkričio 2 dieną. Turnyre taip pat dalyvaus ir kiti UTMA sirgaliams pažįstami veidai – Dovydas “RIMKENZO” Rimkus prieš Arnoldą Misiūną, UTMA čempiono titulą ginsiantis Vitas Karosas prieš Deividą Danylą ir daugelis kitų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę:

Transliacija

UTMA #9

Rugsėjo 28 d.

14,99 €‎

UTMA #9 ir #10 turnyrai

UTMA

Rugsėjis, Lapkritis

26,99 €‎