fbpx
topsport

Sutartį su UTMA pasirašęs E.Šalkovskij: „Daug UTMA kovotojų garsiai kalba, tai pažiūrėsime, kaip jie dabar kalbės ir ką jie sakys“

Trečiadienį UTMA kovinio sporto organizacija oficialiai pasirašė sutartis su trimis „Sparta Gym“ klubo kovotojais – Edvinu Šalkovskij, Henriku Vikšraičiu ir Raimondu Avlasevičiumi – o su Sergejumi Maslobojevu pasiekė žodinį susitarimą.

„Žalgirio“ arenoje surengtoje specialioje spaudos konferencijoje oficialiai sutartį pasirašęs ir kalbėjęs E.Šalkovskij ateityje žadėjo parodyti gerą šou bei atskleidė savo ambiciją susikauti su Dominyku Dirksčiu.

„Labai malonu, kad pavyko ateiti į šią organizaciją. Pažiūrėsime, kaip bus, dar nebuvo kovų, dar visko nepamatėme. Su laiku viskas bus matyti“, – sakė E.Šalkovskij. „Manau, kad UTMA organizacijoje pasieksiu tai, ką norėjau pasiekti. Mano svajonė buvo kovoti geriausioje organizacijoje ir pagaliau tai įvyks“.

Prieš tai „King of Kings“ (KOK) organizacijoje kovojęs E.Šalkovskij teigė, kad UTMA organizacijoje yra kovotojų, kurie „per garsiai kalba“, todėl norės pažiūrėti, kaip jie kalbės dabar.

„Atsirado geras pasiūlymas, daug UTMA kovotojų garsiai kalba, tai pažiūrėsime, kaip jie dabar kalbės ir ką jie sakys“, – apie savo motyvaciją pereiti į UTMA sakė E.Šalkovskij.

Vienas tokių buvo šiuo metu UTMA absoliučios svorio kategorijos (angl. pound-for-pound) lyderiu esantis Dominykas Dirkstys, kuris savo sąskaitoje turi 4 pergales ir 1 pralaimėjimą Mindaugui Narauskui. Dar šių metų kovo mėnesį D.Dirkstys „instagrame“ siūlė per vieną vakarą kovoti su dviem KOK kovotojais – Raimondu Krilavičiumi ir E.Šalkovskij, reikalaudamas 10 tūkst. už savo pasirodymą.

„Žinoma, kad turiu ambiciją su juo susikauti. Visada einu į kovą laimėti, geriau būtų laimėti kuo greičiau, bet kova yra kova“, – sakė E.Šalkovskij.

Vos 19-os metų kovotojas tikisi, kad UTMA organizacijoje galės įrodyti, jog savo amžiuje bei savo svorio kategorijoje iki 91 kg yra geriausias Lietuvoje.

Perduodamas žinutę sirgaliams, E.Šalkovskij žadėjo parodyti gerą šou: „Noriu jiems perduoti, kad bus labai daug gerų kovų, daug šou ir bus labai linksma“.

UTMA organizacija artimiausią turnyrą Kauno „Žalgirio“ arenoje surengs rugsėjo 28-ą dieną, o lapkričio 8-ą suplanuotas jau dešimtasis UTMA turnyras, kuris vyks Kauno sporto Halėje.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pasirinkite prekę:

Transliacija

UTMA #9

Rugsėjo 28 d.

12,99 €‎

UTMA #9 ir #10 turnyrai

UTMA

Rugsėjis, Lapkritis

24,99 €‎